Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.planetavyzivy.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

A1 SOLUTION, s.r.o., Macharova 349, 276 01, Mělník, IČ: 27643271 

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Extrasexshop.cz

Kolik je vám let?

18-30

55%

30-40

22%

40-50

23%

Hlasovalo: 11771 uživatelů

BrainActive proti stresu a únavě. Proti bolesti kloubů zvolte Flextor. Probiozym proti nadýmání a zácpě. Eshop s Clip in vlasy evropského typu. Získejte Clip in vlasy vysoké kvality.

Hubnutí bez hladu

Hyperproteinová instantní jídla. Výsledky již do 5 dnů. Recenze u nás.

Https

České Casino Online - ceske-casino-online.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Jízdní kola, cyklistické a sportovního vybavení a doplňky.

Maxi Pro 90 - banán, 700 g

ATP

Maxi Pro 90 - banán, 700 g

množství: 700 g

původní cena: 460,00 Kč
Cena: 368,00 Kč

koupit

Professional Whey Protein 50% 1 000 g - vanilka, 1000 g

ATP

Professional Whey Protein 50%   1 000 g - vanilka, 1000 g

množství: 1000 g

původní cena: 523,00 Kč
Cena: 425,00 Kč

koupit

Premium Pro - 500 g bag - oříšek , 500 g

Best Body Nutrition

Premium Pro - 500 g bag - oříšek , 500 g

množství: 500 g

původní cena: 420,00 Kč
Cena: 399,00 Kč

koupit

Premium Pro Protein Shake - čokoláda, 500 ml

Best Body Nutrition

Premium Pro Protein Shake - čokoláda, 500 ml

množství: 500 ml

původní cena: 89,00 Kč
Cena: 72,00 Kč

koupit

HMB 4500 - , 100 kapslí

Nutrend

HMB 4500 - , 100 kapslí

množství: 100 kapslí

původní cena: 450,00 Kč
Cena: 405,00 Kč

koupit

Unisport 1000ml - bílý grep, 1000 ml

Nutrend

Unisport 1000ml - bílý grep, 1000 ml

množství: 1000 ml

původní cena: 435,00 Kč
Cena: 392,00 Kč

koupit

Carnitin Drink - zelený čaj ( s kofeinem ), 750 ml

Nutrend

Carnitin Drink - zelený čaj ( s kofeinem ), 750 ml

množství: 750 ml

původní cena: 43,00 Kč
Cena: 39,00 Kč

koupit

ISODRINX TABS - citron, 12 tablet

Nutrend

ISODRINX TABS - citron, 12 tablet

množství: 12 tablet

původní cena: 150,00 Kč
Cena: 135,00 Kč

koupit

LONG PROTEIN - vanilka, 1000 g

Nutrend

LONG PROTEIN - vanilka, 1000 g

množství: 1000 g

původní cena: 820,00 Kč
Cena: 738,00 Kč

koupit

COMPRESS B.I.G. - vanilka, 910 g

Nutrend

COMPRESS B.I.G. - vanilka, 910 g

množství: 910 g

původní cena: 499,00 Kč
Cena: 449,00 Kč

koupit

Carbosnack - bitter lemon, 1 tuba (55 g)

Nutrend

Carbosnack - bitter lemon, 1 tuba (55 g)

množství: 1 tuba (55 g)

původní cena: 29,00 Kč
Cena: 26,00 Kč

koupit

Anticramp 120cps - , 120 kapslí

Nutrend

Anticramp 120cps - , 120 kapslí

množství: 120 kapslí

původní cena: 280,00 Kč
Cena: 252,00 Kč

koupit

Bromelain + Papaya - Enzymy - , 90 kapslí

Trophic

Bromelain + Papaya - Enzymy - , 90 kapslí

množství: 90 kapslí

původní cena: 150,00 Kč
Cena: 148,00 Kč

koupit

ACAI 350 mg - 90 kapslí - , 90 kapslí

Unios Pharma

ACAI 350 mg - 90 kapslí - , 90 kapslí

množství: 90 kapslí

původní cena: 250,00 Kč
Cena: 245,00 Kč

koupit

Soy 80+ Protein - jahoda, 800 g

Weider

Soy 80+ Protein - jahoda, 800 g

množství: 800 g

původní cena: 895,00 Kč
Cena: 716,00 Kč

koupit

Gold Whey - čokoláda, 2000 g

Weider

Gold Whey - čokoláda, 2000 g

množství: 2000 g

původní cena: 1 820,00 Kč
Cena: 1 456,00 Kč

koupit

Gold Whey - mango maracuja, 2000 g

Weider

Gold Whey - mango  maracuja, 2000 g

množství: 2000 g

původní cena: 1 820,00 Kč
Cena: 1 456,00 Kč

koupit

Gold Whey - fresh bottlemilk, 500 g

Weider

Gold Whey - fresh bottlemilk, 500 g

množství: 500 g

původní cena: 595,00 Kč
Cena: 476,00 Kč

koupit

Maxx Iont - pomeranč, 1000 ml

XXLABS

Maxx Iont - pomeranč, 1000 ml

množství: 1000 ml

původní cena: 490,00 Kč
Cena: 390,00 Kč

koupit

Maximum Whey Protein Isolate 92 - čokoláda, 1000 g

XXLABS

Maximum Whey Protein Isolate 92 - čokoláda, 1000 g

množství: 1000 g

původní cena: 890,00 Kč
Cena: 845,00 Kč

koupit

L-Glutamine 500g - , 500 g

Reflex Nutrition

L-Glutamine 500g - , 500 g

množství: 500 g

původní cena: 999,00 Kč
Cena: 809,00 Kč

koupit

One Stop - vanilka, 2100 g

Reflex Nutrition

One Stop - vanilka, 2100 g

množství: 2100 g

původní cena: 1 449,00 Kč
Cena: 1 299,00 Kč

koupit

Instant Whey PRO - banán, 900 g

Reflex Nutrition

Instant Whey PRO - banán, 900 g

množství: 900 g

původní cena: 949,00 Kč
Cena: 809,00 Kč

koupit

Krill Oil 90 kapslí - , 90 kapslí

Reflex Nutrition

Krill Oil 90 kapslí - , 90 kapslí

množství: 90 kapslí

původní cena: 819,00 Kč
Cena: 739,00 Kč

koupit

Extrapep - čokoláda, 600 g

AONE Nutrition

Extrapep - čokoláda, 600 g

množství: 600 g

původní cena: 999,00 Kč
Cena: 950,00 Kč

koupit

Xtreme Beef Amino - , 300 tablet min. trv. do 11/2017

Fitness Authority

Xtreme Beef Amino - , 300 tablet min. trv. do 11/2017

množství: 300 tablet min. trv. do 11/2017

původní cena: 312,00 Kč
Cena: 180,00 Kč

koupit

GRENADE AT4 - , 120 kapslí + GRENADE 4 kapsle blistr zdarma

Grenade

GRENADE AT4 - , 120 kapslí + GRENADE 4 kapsle blistr zdarma

množství: 120 kapslí + GRENADE 4 kapsle blistr zdarma

původní cena: 1 190,00 Kč
Cena: 899,00 Kč

koupit

Instant EAA - pomeranč, 500 g

MyoTec

Instant EAA - pomeranč, 500 g

množství: 500 g

původní cena: 1 099,00 Kč
Cena: 799,00 Kč

koupit

Royal Mass + shaker zdarma - čokoláda, 6000 g

MyoTec

Royal Mass + shaker zdarma - čokoláda, 6000 g

množství: 6000 g

původní cena: 2 200,00 Kč
Cena: 1 499,00 Kč

koupit

Barley Powder BIO 200g - 200 g, 1 ks

Purasana

Barley Powder BIO 200g - 200 g, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 399,00 Kč

koupit

Black Currants 200g - 200 g, 1 ks

Purasana

Black Currants 200g - 200 g, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 299,00 Kč

koupit

Power Band REEBOK Professional - šedá, 1 ks

Reebok

Power Band REEBOK Professional - šedá, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 1 170,00 Kč

koupit

Činka jednoruční pogumovaná Reebok Professional - , set 12,5-20 kg

Reebok

Činka jednoruční pogumovaná Reebok Professional - , set 12,5-20 kg

množství: set 12,5-20 kg

Cena: 10 455,00 Kč

koupit

Ribstol kov ARSENAL RIBSTOL 240 x 80 cm - , 1 ks

Arsenal

Ribstol kov ARSENAL RIBSTOL 240 x 80 cm - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 9 990,00 Kč

koupit

Kotouč litinový TRI GRIP, otvor 50mm - 20 kg, 1 ks

Arsenal

Kotouč litinový TRI GRIP, otvor 50mm - 20 kg, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 1 390,00 Kč

koupit

Uzávěr na OL osu 50mm - rychlouzávěr ARSENAL - , 1 ks

Arsenal

Uzávěr na OL osu 50mm - rychlouzávěr ARSENAL - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 390,00 Kč

koupit

Nastavitelný stojan na čínku ARSENAL - , 1 ks

Arsenal

Nastavitelný stojan na čínku ARSENAL - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 8 990,00 Kč

koupit

ALEX - AEROBIC STEP HOME - , 1 ks

Alex

ALEX - AEROBIC STEP HOME - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 990,00 Kč

koupit

ELIPTICKÝ TRENAŽER FINNLO TIVON - , 1 ks

Finnlo

ELIPTICKÝ TRENAŽER FINNLO TIVON - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 18 990,00 Kč

koupit

Hrazda do stropu CHAMPION - Silver - , 1 ks

Champion

Hrazda do stropu CHAMPION - Silver - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 2 290,00 Kč

koupit

Míč MEDICINÁLNÍ - plast - , 3 kg

NO LIMIT Fitness

Míč MEDICINÁLNÍ - plast - , 3 kg

množství: 3 kg

Cena: 840,00 Kč

koupit

Posilovací guma - fialová, 1 ks

NO LIMIT Fitness

Posilovací guma - fialová, 1 ks

množství: 1 ks

původní cena: 990,00 Kč
Cena: 790,00 Kč

koupit

FIT Ball Pro - 55 cm- červený, 1 ks

Jordan

FIT Ball Pro - 55 cm- červený, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 715,00 Kč

koupit

Balanční deska JORDAN WOBBLE BOARD - , 1 ks

Jordan

Balanční deska JORDAN WOBBLE BOARD - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 956,00 Kč

koupit

Powerbag - Sandbag JORDAN - 7,5 kg- oranžový, 1 ks

Jordan

Powerbag - Sandbag JORDAN - 7,5 kg- oranžový, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 2 294,00 Kč

koupit

Bumper kotouč odhazovací kalibrovaný JORDAN - modrý, 20 kg

Jordan

Bumper kotouč odhazovací kalibrovaný JORDAN - modrý, 20 kg

množství: 20 kg

Cena: 6 018,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace